هنگامی که افراد مبتلا به بیماری کلیوی به مدت 3 ماه روزانه مخلوطی از 18 گرم دانه کتان و 6 گرم دانه کنجد و کدو تنبل مصرف کردند، نشانگرهای التهابی آنها 51 تا 79 درصد کاهش یافت.
با این حال، از آنجایی که این مطالعه مخلوطی از دانه ها را آزمایش کرد، تأثیر ضد التهابی دانه کنجد به تنهایی نامشخص است.
با این حال، مطالعات حیوانی روی روغن دانه کنجد نیز اثرات ضد التهابی را نشان می دهد.
این ممکن است به دلیل سسامین باشد، مریم گلی ترکیبی که در دانههای کنجد و روغن آن یافت میشود.
دانههای کنجد منبع خوبی از برخی ویتامینهای B هستند که هم در پوسته و هم در دانه پخش میشوند.
برداشتن پوسته ممکن است باعث تمرکز یا حذف برخی از ویتامین های B شود. سه قاشق غذاخوری (30 گرم) کنجد بدون پوست و پوست کنده را فراهم می کند.
دانههای کنجد کربوهیدرات کمی دارند در حالی که پروتئین و چربیهای سالم زیادی دارند – همه اینها ممکن است از کنترل قند خون حمایت کنند.
علاوه بر این، این دانه ها حاوی پینورزینول هستند، ترکیبی که ممکن است با مهار عملکرد آنزیم گوارشی مالتاز به تنظیم قند خون کمک کند.
مالتاز قند مالتوز را که به عنوان شیرین کننده مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان برای برخی از محصولات غذایی استفاده می شود، تجزیه می کند.
همچنین در روده شما از هضم غذاهای نشاسته ای مانند نان و پاستا تولید می شود.
اگر پینورزینول هضم مالتوز را مهار کند، ممکن است محصولات کشاورزی استان گلستان باعث کاهش سطح قند خون شود، با این حال، مطالعات انسانی مورد نیاز است.
- منابع:
- تبلیغات: